Godnatt ^_^

Nu tar vi och säger godnatt här.
Jag helt alone men de kan jag leva med ^^
Och Anton och erikah som är så söta. Fast Anton ser ju bara less ut på den här bilden men wtf..alla kan ju inte fastna på alla bilder ^^
GOODNIGHT EVERYONE!!! :')


03:50

Hej på er som är vakna nu ^^
Som ni kanske vet är jag hos erikah med Anton i torvalla. Just nu har vi inget att göra föutom att kolla på film. Ingen av oss är trötta...er jo..Anton lite kanske för han är ku sovit 3gånger i kanske typ 15min elr kåt.
Missade BB idag men jag får väll kolla på datan elr nåt imorgon.
Hahahah erikah och Anton är ju så söta tillsammans :')
Btw så gästbloggade jag i erikahs blogg för en stund sen, nu kan få gå in och kolla om ni vill.
Erikah.se
Men nu ska jag dra och va social,hörs senare. Pusspuss :**


uppdatering!

ja men hej,nu sitter jag här med Erikah och Anton och kollar på dumma mig..jätte kul,elr ?
hade egentligen tänkt att festa i lugnvik med Loo men eftersomhon skulle till ånge och plocka ihop deras gammla lägenhet så det tog hut länge som helst och då blev de ingen fest, har inte vare på en på flera månader.. ikv ska jag sova hos erikah för första gången på tyyp ett halv år och anton ska oxå sova här :)..man undrar ju vad dom han hitta på när man sover..
måste fixa de snart. imorron ska jag träffa Loo i stan men vi kommer typ inte att ha nåt att göra eftersom de är så sjukt tråkigt här så jag fattade inte vrf hon flytttade hit frånförsta början. men de är väll kul och ha nån gullig i närheten ^^
btw, här kommer en liten ego brud ^^





Sanningen om mig och mamma!

okej nu ska jag berätta för er hur de ligger till här eftersom jag är så jävla trött på att höra era gnäll 24/7.
alla har ju en mamma som dom älskar och kan prata med, kanske inte alla men dom flesta. en mamma dom kan lita på. jag hör varje dag om de och bara nångång kommer nån fram till  mig och säger att den "hatar" sin egen mamma. och de känns ju piss att dom kommer till mig o snackar om de.

jag och min mamma har ALDRIG kunnat pratat, visat kännslor osv.osv.osv..
ibland kan ens mamma säga "jag älskar dej"..inte ofta men det händer..jag däremot har ALDRIG fårr höra nånting som har med kännslor att göra, vi har ALDRIG kunnat komma nära varran och de spelar ingen roll vika phyk hjälp vi får. har haft all slags hjälp man kan få i snart 5 år. men har nånting vare nära på att funka ?..KNAPPAST!
jag säger inte att jag "hatar" min mamma, men jag har inte den där "mor och dotter-kännslan" kvar.
finns inget sånt skit här.
helt seriöst, om jag ska säga sanningen så vill jag nästan försvinna. Ni kan inte föreställa er kännslan jag haft/har! ibland känns det som om hon inte äns är min mamma! anledningarna för att jag är som jag är..ja där har ni nån att tacka.
kännslan att ALDRIG fått känna kärlek elr närhet av ens mamma är obeskrivligt.
har försökt rymt från allt/lägga de bakom sig osv.osv..de är inte lätt.

jag kan nästan slå vad om att mer än helften som läser de här just nu tänker " men hon skriver bara så för att få uppmärksamhet" elr att jag på nåt sätt ljuger elr har brist på att komma på nåt att skriva.
jag kan säga er att de inte är så!
allt jag skrive är faktiskt sant och de har länge vare så!
min blogg är de ända stället jag kan släppa på mina tankar och kännslor!
jag vet att jag glömmt 1000 saker men jag pallar seriöst inte, nu ska ite tro att jag är glad när jag sitter och skriver de här för så äre inte!

min nya snygga bakgrund ;)

Bakgrundsbilden på dtan för den där FB grejen förut. snygga va ? ;)
koot narak ah :')

Baiphai och Max på bakgrunden iaf ^^


ny bikini till sommaren!

nån av dom här ska de bli. tycker fan om alla men jag kan ju inte bestämma mig.
kommer sluta med att jag kommer köpa alla 4 x'd
HAHAHAHAHHA, nej då men de blir antingen 1:an, 2:an elr 3:an.
vi får se vilka jag beställer, gör de nästa vecka så jag får lite tid att bestämma mig.

fu.

hej, har inte gjort ett inlägg sen i tisdags så jag tänkte göra en nu.
jag va inte på skolan idag btw och de är mammas fel. hon fick typ damp imorse och stod och BANKADE på min föii i 15min o sen blev jag less och började skrika. sa att jag hade sovmorron med hon trodde mig inte. hon tror att hon är så jävla bäst och kan mitt schema bättre än mig -.-
efter 25 min blev jag less och skrev att ifall hon inte låter mig va och bankar igen så tänker jag fan inte kliva upp elr gå på skolan! och så baknade hon och där va de sista ordet sagt.
hon forsätter att banka och så blev jag så fucking less och satt och dunka musik på högsta volym och inte hörde nåt, tror hon stod och bakna 30min efter jag satt på musiken. sen skulle hon ill skolan.
sjukt less och vill att idag ska gå så fort så de kan bli fredag nångång så jag kan skicka från de här dårhuset!


Bad/Bowling

hej, nu har jag nyss kommit hem med 2 bigga blåsor under fötterna. vilken plåga.
aja, vi har hade frilufsdag(stavs) och jag typ bada för på storsjöbadet men nina och massa fler. de va asdryygt eftersom alla kanor va avstängda då. men vi hade litee kul ändån och dessutom va bräcke oxå där, men de hjälpte inte. sen hade typ inge tid att äta så vi typ stressade och sen började vi gå till Bowling grejset som typ tog med evighet, jag trodde att jag hade en fucking sten i skon som jag aldrig fick ut! gjorde ont hela vägen och varje gång jag tog ett steg men jag orkade aldrig stanna och ta ut den för vi va redan sen och då fick jag ha den där i  typ 10min!
sen bowlade vi och från början gick de sämst! jag gick de bättre och Nina kan faan inte erkänna att jag vann över henne!x'd
envisa unge :')




tar o lägger mig!

ja hej, klockan är typ 4 o jag är inte trött ALLS!
men melinda har däckat i soffan för hon väntade på att jag skulle bli klar så hon kan gå o lägga sig, o jag ba: men gå o lägg dej då vafan!
hon: nä!
hahaha men vafan är problemet då?! -.-
svårt o bara lägga sig när man är trött. aja får väll FÖRSÖKA sova jag med då fast jag inte pallar.
fu.
har sutte o spela hela dan ju så jag vet inte varför jag inte är trött.
aja, vill ta en bild på Melinda just nu när hon ligger o sover o lägga upp men hon kommer ju fan att dampa sönder, HAHAH!!
men vi får se, ska gå nu o väcka melinda, pusspuss!



Jag älskar dig mitt allt! ♥


ut med Sipan!?

sitter och kollar på BigBrother just nu och jag kan bara säga så här mycke.
Sipan! - gå och lägg den vafan jävla aggritionsproblem barn! fyfan ta o bete dej jävla snorunge!!
hur omogen får man vara egentligen.
stackars Amandus, tycker så jävla sjukt synd om han! han förtjärnar bättre och Sipan tycker jag ska få nåt jävla straff elr nåt!
dår ju fan DAMP!!
har alltid velat att Sipan ska stanna i huset men nu FYFAN har han gått för långt! UT MED DEN JÄVELN!!
tänker fan rösta ut han!
omg alltså..blir så lack!


rubrik?

hej, sitter och spelar lite Camfrog innan jag ska lägga mig eftersom jag inte vare inne på hur länge som helst o då sa dom att jag skulle logga in o då gjorde jag de, men nu hade jag typ tänkt att kolla på BB och sen lägga mig eftersom jag hade lovat Clara att jag skulle komma på skolan imr och om jag inte lägger mig snart så kommer jag aldrig att komma upp i tid :p
men nu är de klart så nu tar jag och går o lägger mig, puss Godnatt!

tar o laddar ner LOL ;)


Tar tag i mitt liv och börjar om på ruta ett!


Asian Chicks ♥ - รักที่สุดนะ


min helg

hejhej, nu har jag typ inte bloggat på hela jävla helgen så nu gör jag ett litet inlägg om helgen.
ja jag har ju vara i ås först hos amanda men hon blev typ lack på mig så då blev de inte så att jag sov hos henne utan de blev att jag sov hos Wilson hela helgen. kul vara juu :)
vi va på gårn i fredags o på slutet hettade amanda o drog. i lördags va vi o åt på "princess - pizza-grejs" o kollade på en film och jag garvade ihjäl när jag märkte att filmen va på thailänska x'''DD
sjukt kul vara, måste ba få veta vad filmen heter :D
resten av helgen va inte så speciellt, men de funkar ju..
sen när man är påväg hem bråkar man med en man tycker om, yees (y' -.-
efter typ nåra timmar blev de bättre rå.
nu sitter jag o odae hemma o kollar på BigBrother!! BÄÄST!!
ehm,, oj nu börjar BB igen så chilla lite bara ^^..........15min efter..........nu äre paous elr hur fan de stavas, "reklam" då. nu börjar de igen :D........................30min efter................... hahahahahahha omg, kija åkte :o
i can't belive it..men jag blev överlycklig när Sipan och Marcelo fick va kvar :D
men omg, Amandus är ju så fucking snygg!! han o camilla är ju hur fina som helst tsm.
men nu är klockan fan mycke så nu tar jag o går o lägger mej, G'natt everyone imr ringer min bebis o väcker mig, thihi ^^


besviken..

johej, just nu ligger jag i sängen o gör nada, ja pratade med min kusin från thailand nuss :')
omg vad jag saknar henne och dom anndra. Sen kom vi på att jag skulle ta hennes hotmail och lösen till FB eftersom deras namn står på thai o alla vet ju att jag inte han skriva thai.
sen när vi nästan va klar och hade typ 3 bokstäver/siffror kvar i lösen så får mamma slut på pengar, o hur kul va de rå ?!! fyfan va besviken jag blev o nu ligger jag sängen o har ingen aning om vad jag ska göra. jag missade VÄRLDENS STÖRSTA chans att få kontakt med dom på en enklare sätt än att ringa..fyfan så less jag är nu.

inte trött.

hejpå er, nu är klockan 03.18 och jag har skola imorron och jag är inte äns trött..
har nån fucking A-dag, fyfaan så tråkigt. ligger i sängen nu och lyssnar på musik och sms men Loo som ska komma till östersund imorron så jag ska åka o möta/hämta henne i stan typ vid 2.
men nu har jag inge och göra, snackade oxå men Bank på skype och i tele. men han är ju så jävla sur just nu så jag tar och undvker han tills han blir på bättre humör..¨
just nu ligger jag för mig själv, lite så här forever alone elr vad man nu säger..
men nu kanske jag ska FÖRSÖKA att sova, fast de inte kommer att gå menmen, man måste ju göra ett försök iaf så hejdå på er som är vaken nu.


Tankafetast är tillbaka!

eiei, tankafetast är tillbara och nu är jag lyyyyyyyycklig som faan :D
tai och firar det nu då genom att laddar ner massa filmer nu och nördar som ikväll med lite chips o läsk osv osv.
hejhej ;)

vaccin mot livmoderhalscanser

joheej, idag va jag och vaccinerade mig mot livmoderhalscanser och nåt som börja på K som jag aldrig kommer kunna nammnet på -.-
ont och ont gjorde de väll inte men det kändes ju lite, sen vare ju så att de gjorde ganska ont efter men de varade bara i typ 2 min elr nåt.
va och tog de med Nike och Rebecca eftersom de typ bara va vi som inte hade tage.
nu blir det att ta en till i Maj och en efter lovet. byebye könssjukdomar osv x'd

Rodney Da Silva tillbaka i BigBrother

Gud så härligt att se rodney i BB igen, även fast jag tycker att de är så sjukt orättvis att han ska få en andra chans, jaja livet är orättvis. Man får bara ta smällen.
efter att Hannah W lämnade BB så blev de typ trisst, alltså jag tyckde att hon va hur jobbig  som helst men hon va faktiskt den som fick saker att hända. Jag undrar hur det skulle vara i BB just nu som inte Rodney hade kommit in.
känns som att de inte skulle hända så mycket..hmm..

underbara tider*


just need somebody 2 love.


nattinatti :')

hej på er, nu sitter jag här och nördar " One Direction - what makes you beautiful " och " wiz khalifa - Young, Wild & Free "
fast nu hade jag tänkt att gå o lägga mig efter en sån jobbig dag.
hade oxå tänkt att stänga av datorn för första gången på nattan på hur länge som hälst ^^
ska ta en snabb rök o sen göra mig klar och läga mig, känns lite mobbad att alla i huset sover utom jag, och dessutom börjar jag bli ganska trött...
justefan!.. svara på frågor från frågestunden på lördan tror jag nog :')
nu ska jag nog lägga mig, natti natti.



saj i thaibråk på skype ;)

du ville ju att jag skulle lägga upp den sötis, o nu ären uppe ^^
vsg.
o bara så ni vet så äre på thailänska ^^
i saj, rang ah ilah ;)
enjoy!

Young,Wild & Free


Johan Stoltz(bebe) ♥

asså förlåt mig..jag visste faktiskt inte att de skulle gå så här långt. Jag trodde inte att jag skulle börja tycka om dig så mycke på en så kort tid. Vill inte att nåt ska änsras även fast jag vet att de måste kännas super konstigt gör dig men jag hade så sjukt mycke ångest av att jag inte sa de så de gjorde nästan ont.
Du vet ju nu varför vi gjorde så och om jag måste vara ärlig så gör vi det faktiskt varje gång mot alla, jag trodde inte att vi skulle forsätta att hålla komtakten så länge efter allt.
jag vill bara vara ärlig mot dig eftersom du har vare så ärlig mot mig..
bebe snälla förlåt mig..jag ville inte att de skulle gå så långt..


Bambi på hal is.

hej, har vare hos Amanda i helgen o vi har inte gjort ett jävla piss..elr jo..vi gick till lugnvik typ 11 på kvällen bara för att hon ville se ifall de va nåra ute där, o som vanligt vare öde.
kom nyss hem från stan, va tvungen att gå från bylla o ner till mig och som vi alla vet blåser det som nå jävla..jag vet inte fan vad.
såklart är det ju ishalt ute oxå så jag kännde mig seriöst som Bambi -.-
asso man(jag) typ blåser bort i den där jävla stormen..o hur halt äre inte med skrna jag har då? känns som om jag har skridskor på mig, behöver iaf inte annsrtänga mig med att gå efter vinden gör allt. go with the flow, elr vare inte så?
jag undrar jag hur de blir med skolan,,tänker iaf inte gå ifall de blåser som det gör nu.
ah justde, skulle ju till tandläkaren oxå nu på morron, men de blir väll inte av.
nu ska jag ta igen lite somn jag missa, godnatt :')




min bebe ♥

du är så sjukt söt bebe, hoppas att du vet de.
pusspuss :*
thihi :')

ULRIK MUNTHER!!

ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!ULRIK MUNTHER!!

patetiskt.

Är de det nya grejen till att lura folk att kolla in på bloggen ha ?
genom att skriva att ni har lagt ut nakenbiler på bloggen.
patetiskt.
helt seriöst, desperatna på att få folk att kolla elr vadå ?
själv tycker jag att de är väldigt omoget!

FRÅGESTUND!

Vi kör en liten frågestund, så fråga på.
svarar på allt ni kan komma på hur crazy det än kan vara ;)


GIVE ME SUMMER!


busring.

hejhej, sitter o inte har når alls att göra och sms med massa folk som sysselsättning.
bwt så vare nån som typ busringde mig alldelles nyss.
jag - hallå?
han - hej, blabla jag ville gratulera dej.
jag- jaha ?
sen la han bara på och ringde upp mig igen 2gånger men jag pallade inte att svara..
helt seriöst att man busringer, gud så töntigt -.-
aja nu ska jag lägga mig i sängen och va social på sms ist så va sociala med mig.
nattinatti.

kolla och sprid vidare!


gullissar :')

Karolina Widegren och Tilda Melin, fyfan vilka gullungar ni är alltså.
skönare får man ju leta efter :')

http://tildajohannamelin.blogg.se/

http://karolinawidegrens.blogg.se/

har ba för tråkigt.

heej, har inte så mycke att göra så jag hade änkt att blogga lite nu. Jag har inte skrive så mycke om mitt lov nu p.g.a att jag inte gjort nåt. Har vare jätte mycke fester och sånt shiit som jag inte kunnar gå på eftersom jag har vare sjuk och troligen kommer att vara de resten av de här lovet.
så jag har bara legat hemma i sängen, inte vare ut elr så.
egentligen hade jag tänkt att åka till sundsvall idag för jag trodde att jag skulle blive bättre men tydligen inte.

Men jag satt o kolla på skit billiga flyg till thailand, ca 5000kr.
jag menar, de är ju billigt. Vill ju så gärna åka dit, gud vad jag saknar alla som är där..
omg, de är ju sjukt..ser hela tiden alla skriver typ "thailand nästa" elr " åker till thailand snart" o massa sånt. jag vill oxå.

men nu ska jag gå och ta men anvedon och vila lite så hörs vi sen..pusspuss.

sjuk.

hejhej, har inte gjort nåra inlägg på ett tag nu men de är bara för att jag har vare för lat för att logga in och dessutom har jag typ inte vetat vad jag ska skriva.
aja, är sjuk nu iaf..sitter och knarkar alvedon och håller på att drunkna i nässprey..helt sjukt, mår hur dåligt som helst och jag son haded tänkt att göra nåt kul på lovet, men ist blir jag hemma..
ska snart kolla på BB och sen tror jag att jag ska lägga mig. Men jag finns alltid på mibilen!
0738396985, bara att smsa na ^^
hejdåå

Brev från Saj ♥

fick nyss ett brev från älsklingen Saj.
Älskling gud vad jag saknar dej!! allt är ett helvete utan dej.
mår så sjukt dåligt när inte du är här!!
Jag älskar dej mest av allt älskling, hoppas du kommer hem snart bebis! :''(
fick nyss ett brev från älsklingen Saj.
Älskling gud vad jag saknar dej!! allt är ett helvete utan dej.
mår så sjukt dåligt när inte du är här!!
Jag älskar dej mest av allt älskling, hoppas du kommer hem snart bebis! :''(

i brevet stod det:

4ever sister always

Älskade syster/bästevän/älskling.
även om jag inte finns där så vill jag att du kämpar på. Du kommer alltid att ha mig vid din sida.
Vi är syskon! Jag finns alltid inom dig hjärtat. Kämpa på i skolan och snälla gumman, håll dej till bra saker och lova mig, gör inget dumt nu. Jag älskar dej så jävla mycket och du vet hur mycket du betyder för mig. Du är anda delen av mig.
Bew Phimphong Sai Charoen

Bew, Sai rak Bew mak ti sod nai look na. Ka hai Bew take care na tan Sai mai joo.
Bew jah luem Sai na. Ikk 2 pi Sai ga gab ma lew na. Sai rak Bew lew ga jah rak talat pai.
( finns alltid på telefonen)
Gu rak mung na i oan.

för er som inte fattar betyder det:
Bew, Jag älskar mest i hela världen. Jag vill att du tar hand om dej när jag inte är där.
du får inte glömma mig. Om 2år kommer jag tillbaka. Jag älskar dej och ska alltid göra det.

TeaM_D3k_H3a_Sw3

S B

Love: MonkeyNooi
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

åååh älskling vad jag saknar dej. Livet är ett helvete utan dig här.
jag vet inte hur mycket till jag klarar. det går inte att beskriva min saknad.
det är som ett stort tomt hål mitt i hjärtat.
det känns som om man är ensam, fast det är 10000 människor runt om kring en.
är helt förstörd utan dej bebii.
tänker på dej varja dag älskling, hoppas att du kommer hem snart hjärtat.
jag älskar dej mest av allt på denna jord, kom ihåg det!
ingen kan ta din plats gumman. jag väntar på dej älskling!
Hoppas att du har det bra!




BIG BROTHER!!

hejhej, sitter och kollar på big brother just nu..alltså OMG!!
Marcelo och Annica, fyfaan va gullig :')
och Marcelo som är så fucking snygg alltså!! gaaah!!
fucking blogg-Hannah som ska förstöra allt, blir så jävla lack på henne ibland!
men ibland kan hon vara rätt skön men nu är hon bara stööörande som förstörde mellan Marcelo och Annica.
GAAH!! MARCELO DIN JÄVLA SNYGGING!! ><

och Joe, fyfan vad töntig han är! GÅ VIDARE GRABBEN!! hon vill inte ha dej!
fan äre så svårt att fatta de elr ?!
stör mig på att han snackar om henne 24/7!!
JOBBIIIIIIIGT!!BI

Sipan, Jessica och blogg-Hannah är dom nomenerade.
SIPAN SKA FAN STANNA,ANNARS TROR JAG ATT JAG FÅR NÅ PSYKFEL!!
Jessica ska fan åka, är så jävla lack på hon!!

Dom jag vill ska vinna BB hittills är nog Marcel, Annica och Marcelo!!!!

skype med min hetnos

hejhej, ville bara lägga upp bilder från igår när jag satt och skypa med Bank, en riktig hetnos ;)
HAHA OCH VI HAR SUTTE OCH SKYPAT I TYP 9TIMMAR NU X'D
MEN NU SKA JAG SNART PÅ SKOLAN :(((( SADFACE :((((