i didn't change, you just never knew ME.


2 veckor kvar:D

åååh jag kan inte vänta..bara 2 veckor kvar och sen smäller de. De kommer att bli stort och jävligt stressigt.
Längtar så jävla mycke, för vare dag som går blir jag bara mer och mer nervös..de bara pirrar i magen och man känner stressen.
gaah, mamma mia. åh kan inte tiden bara gå snabbare..
imr drar jag till frisören och fixar håret så de blir gjort, uppklippning, tar bort de slitna, färga de bara svart elr rödsvart elr brunsvart elr svart med rött dip dye.
ah man får de, spännigen stiger. ska handla lite saker innan dess, hämta klänningen osv osv..

sometime the truth hurts, that's why people lie.


i didn't make the rules in the game. i just play it.

skaffar lite kondis innan skolan börjar. hörde att vi skulle göra friidrott dom första veckorna så aah..de förklarar rätt mycke.

alone at home.

heeeej, nu sitter jag hemma själv o kollar på tv o typ..tvättar..åååh hemma ensam o de finns inge att göra. vad är de för mening då lixom ? vill dra till byn med moppen men igen är hemma. orkar inte köra till fåker..dryyygt. roa mig någon. dör av tristess..

nightnight

godnatt alla ni som orkar vara vaken. själv ska jag lägga mig o vända på dygnet. sriver imr hur de gick ;) *skeeeeeeeevAST*

fuck rubrik.

följ/follow, instagram : B3eww
va social på kik/viber: B3eww

min syster/andra halva..


u have 2 face the world if u will be stronger.


voodoo

hoppas du känner smärtan du fick mig att känna.
*ja jag är jätte mogen* ;)

älska vädret.

har vare sjukt underbart väder de senaste dagarna så man har ju bara legat på stranden, solat,badat osvsv. hoppas att de forsätter så men bara för att så kommer de att vara skit väder dagarna fram över..

unsure..

hej, jag har tänkt lite på bloggen osv, jag skaffade den för att jag hade nolife och att jag tyckte att mitt liv va så tråkigt så jag skulle passa på att blogga på dötid osv..men när jag tänker efter så har jag inte så mycke dötid, eftersom jag inte hinner blogga betyder de ju att de änder ändån nånting i mitt liv iaf, så jag har funderat på att sluta blogga men jag vet inte, vi får se med tiden, älskar ju att blogga och så kan man skriva av sig lite osv då och då..så ifall jag forsätter att skriva ett tag så lär jag ju inte ta bort den men jag kommer inte alltid att hinna lägga upp massa inlägg vare dag. :)

hos Ayah wtf!

heej, just nu är jag hos världens bästa Ayah, slaggar här inatt efter en he helg med 2 killar kan de va lite skönt att komma till nån tjej..kände mig typ forever alone.
ifall de är nån kul i valla så kan ni lika gärna smsa mig o komma ut o va social.
0725095131! bbye!

neger.

heeej. kom hem från annn idag för anna och tider ska till h-dal för yekce fyller 17, grattis yekce! :)
så har jag vare o käkat hos diana och sen kommit hem o klippt gräset..imr ska man på begravning, inte så kul så man måste ju upp tidigt så jag får lägga mig snart.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
och "J".. jag vet att du sagt att jag inte ska bry mig så mke om dig men jag ville bara säga att jag kommer fucking sakna dig när du flyttar..vill inte de men jag hoppas att du hittar de du söker där borta.

in annas house.

ja nu sitter jajg hos anna med tigerooo som dampar på min blogg.. men nu duschar anna och tiger sitter o röker marijuana..nämen han sitter o raggar på nån brud. ooooh dååå..tigerrrr..
ja jag sitter fortfarade i pompoms och väntar på att fixa mig, men anna är ju så seg, vågar inte gå upp på annas rum själv för de är så läskigt..men nu ska jag tamed tiger upp så jag kan fixa mig o jag ska på middag hos diana senare och då får jag min mobil så ni kan smsa mig då..har varit utan den ett bra tag så de nästn rävker..fy.
men nu pallar jag inte för tiger har mens, hejdå!

Thaitiger in da' house!

Chacha bloggen!
Nu gästbloggar tiger & thaianna.
Benn kan inte blogga nu för hon käkar fiskpinnar & potatismos.
Jag & tiger tycker benn ser ut som en åsna, hon tycker om att käka sniglar.
Nejmen huvva nu ska vi inte prata om sånt. ;)
Benn har skämt ut mig & tiger så mycket så nu ska vi bara ge igen.
yes vi är fett töntiga!
Men man lever bara en gång vafan! :*
Idag är det inte en vanlig dag utan det är yeckes födelsedag!
Grattis bästa du!
Vi dricker, vi kakar, vi sveper, vi leker ååååååh.
Vi dricker redbull & vodka vi spårar & shottar!
Yeah nigga!
Fuck vad tråkigt nu orkar vi inte blogga nu mer vi hööööööreeees pusshhhhej!

http://tystsomendocka.blogg.se/ - följ, sprid & läs vaffaaaan!
 

http://antoniomalmsten.blogg.se/ - följ, sprid & läs vaffaaaan!

Btw. tiger har inte bloggat på ett tag. ;)
 
 
afanafan, Här får ni en bild på hur benn ser ut precis då hon vaknat. Fett söt. ;$
 

u r beautiful no matter what they say.

hej, har vare i hennan och då vet ni att jag inte har tid o blogga när jag är där, vet inte vrf eftersom jag har så mycke dö tid men ändån känns de som att jag inte har tid.
har vare där med anna och min syster iaf och träffade tiger o marina som redan va där. hade lite kul tills vikörde anden i glaset och de började hända skit skumma saker alltså, helt fucking sjukt.
vi skulle inte tro mig ifall jag berättade, därför tänker jag inte göra de och dessutom så är jag för lat för att skriva allt som hände.
sen va de jag bara jag o anna kvar eftersom tiger o marina åkte hem nästa dag osså va vi med jimmy och oscar som ville köra anden i glaset men jag o anna vägrade efter de somhade hänt kvällen innan.
men dom typ "tvingade" oss och stack hem för att hämta saker så vi kunde göra spelplanen.  när dom kommer tillbaka och de va ganska mnörktsa dom att dom inte vågade längre för dom hade satt och kolla på klipp på youtube om de. hahahahahhahahaha så därhade vi tur. vi stack och satt och kolladepå en skrävkfilm i husvagnen och oscar och jimmy typ kollade inte för dom gömde sig under täcket osv för de vaså läskigt, jag o anna sitter och garvar åt dom, och dom stack inte förs 4 på morron sen gick jag o anna o la oss och kunde inte sova för vi tänkte på kvällen innan när vi körde de där.
nästa dag så drar vi till oscar för dom ville köra anden i glaset där men jag , anna och anton gick ut på balkongen för viville inte köra men oscar o jimmy ville de. så dom satt där inne och frågade hur man gjorde osv mem sen kom dom ut och sa att dom inte vågade osv, hahahhhaha! 
sen så sitter jag o annan och berättar massa läskiga saker så jimmy inte vågar köra hem och då började jimmy och oscar bärätta så jag o anna inte vågar gå hem. såvi väntade och skulle stanna hos oscar tills de börja bli lite ljusare såvi kunde gå.
sen kollade vi på nån medium  film där och för att glömma den så satt vi och kollade på ice age i oscars säng och hade lite mysigt innan vi åkte, jimmy och anna decka vid 2 halv 3, jag o oscar sitter och skrattar åt dom tills dom vakna. sen drog jimmyvid 3och jag o anna stannade och kolla klart på filmen sen så drog vi vid halv 5 ;)
så nu sitter jag hos anna och chillar medans hon duschar ;)
 
 

min dag osv..

heeej, kan inte ladda upp bilr osv men idag har jag sove till 2 och fixat mig i en timme och fixat anki, sen drog vi på hennes "kusinsläktträff" nånting..de va sådär, men de va sjukt drygt. satt typ o gjord ingentting gela kvällen, hade ingen o snacka med elr smsa med så jag kände mig lite alone, men nu är jag typ skit poppis, yeeeeyyyy :DDDD
alla vill skriva med mig på fb och jag snavkar men TAHIANNA och TIGER i tele. man fattar ingenting för alla pratar i mun på varran helatiden. tiger blir SKIT sur för jag och anna och jag snackar hela tiden och han får inte snacka alls! HAHAHAHHA!
enligt tiger "hotar" vi han, HAHAHAHAHA!!
jag och anna ska till hennan imr och tiger är redan där med marina och hanna så vi lär hänga med dom då! 
JAG, ANNA OCH TIGER, HAHAHAHA ÅH SHIT, vilket liv de kommer att bli xd
lääääääääääääängtar, anna kommer 8 på morronen så jag lär väll gå och packa och lägga mig sen så pusshej!

du&jag lillasyster!

världens sötaste lillasyster har jag! :') <3

&"¤)!"!@?&%


sometimes we're afraid to care too much, 
because we fear that the other person doesn't care at all.

over the top!


Tärnklänning!