Only you.


FML..

helgen har bara vare bajs..orkar inte.
ååh..2år till, sen får jag leva mitt liv som jag vill. hoppas de bara går snabbt..

niggah.

heej, ni sitter jag i data salen IGEN på skolan. vi har teknik och inget att göra så jag passar på att blogga ist..
nu ska vi ha lunch snart och ska käka nåt äckel som vanligt*makaronepudding*. sen har vi halvdag matte och sen slutar jag och kommer inte ha nåt att göra. ska typ sitta i min ensamhet hemma och loda medans alla är i stan och gör nåt elr hitta på nåt kul i helgen medans jag är ensam och förtryck och har inga vänner.
kanske ska jag stanna i brunflo och träffa kompisar osv.
kanske ska dra på p12 disco elr nåt.
närå, så mogen är inte jag ;)
men nu pallar jag inte skriva förs jag kommer hem så byebye.

Datasalen, SO

nu sitter jag och hela min klass i datasalen och har SO och skriver om 2:dra världskriget, jag skriver om hur de va i sverige då osvosv, hur kul är de ? står ju fan ingenstans på hla internet om de där. bajs.
dessutom kan jag inte göra nåt eftersom alla frågor jag har tännkte jag ta upp på min intervju med Alva, så då kan jag lika görna sitta här och göra ingenting.

night people.

bju' på bilden

teknik i fredags.

ville bara lägga upp detta så ni fick se vad jag och linn gjorde på tekniken i fredags.( för ni som inte ser så äre "solfjädrar")¨ skit snygga, gjord av sugrör och limm. ni kan ju gissa vilken som är vilkens.

ikea

shuuu, va på ikea idag..HELA DAN! gick 5 timmar med jeffrey campbell skor, ja..vadå träningsvärk?!
aja ivf så handlade vi typ upp halva affären..närå men vi handla för 5-6tusen iaf, 90% av de vi handlat va till mitt rum, håller på att göra om allt. ska lägga upp bilder då de är klart, men hittills vart de skit fint.

trött som fa*n

hej, nu ligger jag i sängen och är typ döende. jobbig skoldan som fan vare. speciellt på slutet, kände att jag inte orkade ett piss..ville bara dö. men nu är jag iaf hemma, har sovit bort hela dan sen jag kom hem. fyfan...men nu vill jag att klockan blir 9 så jag kan ringa ett samtal o sen lägga mig. fml..

Happy as hell.

ja så vitt alla redan visste så fyllde jag år i fredags. 16 jävla år! inte för att man känner nån skillnad med att vara 15 elr 16, hmm..har inte tänkt på de förut.. men aja, jag hade värsta awesome(a) födelsedagen men världens bästa. saknar er som fan, bara så ni vet. men nu är de inte lika kul för efter som vi sov i husvagnen så måste jag ju städa där jag jag känner fan att jag inte orkar, har blivit så jävla lat och trätt efter skolan på senaste tiden.. det ända jag gör att att sitta inne, men så brukar de vara när man bor typ där de finns 3 hus i hela byn..närå men så känns de iaf. ska börja skriva lite mer nu osv, hoppas ni fortfarande läser osvosv eftersom jag har vare inaktiv på sistånde.. åh shit, kände mig värsta vuxet..inaktiv..hahahahahahah orkar inte aja byebye ;)
 

back!

ååh så jävla skönt, datan fixad så nu kan jag börja blogga igen.
har inte gjort de på typ 1år pgv att datan inte funkat, men nu så går de och jag är super glad!

You just know my name, but not my story.